Jag har rätt storslagna planer. Inte nog med att jag tänker hålla mig till en och samma kvantitativa strategi under många år framöver och förvänta mig att överavkasta index, jag tänker göra det med 4 olika strategier samtidigt!

Det ultimata målet är att en dag kunna välja precis hur jag vill lägga upp var dag. Antingen att kunna sluta arbeta helt i god tid före pensionen, eller att åtminstone kunna välja att arbeta mindre. Jag har lagt ribban högt och siktar på att hålla mig till detta i 20 år (med start under 2016) för att helt kunna försörja både mig och min familj på det som kommer av detta. Det handlar alltså inte om att göra några snabba pengar.

Björnen kommer… Kommer jag att kapitulera så fort ett år avslutas med röda siffror, eller har jag vad som krävs för att hålla i detta oavsett klimat?

 

Se den här bloggen som ett test av olika kvantitativa strategier, där riktiga pengar står på spel! Jag är öppen med alla regler bakom strategierna och uppdaterar utvecklingen månadsvis. Bli inspirerad av kvantitativ investering, ställ frågor eller skratta åt mig när jag månad efter månad försöker bortförklara mina dåliga portföljutvecklingar!

 

/Applying Value

 

Kontakt